Comissions

Nom de la Comissió: Comissió extraescolars

Activitat: La comissió d’extraescolars organitza i coordina les activitats extraescolars coordinats amb les entitats amb les quals col·labora l’AFA per fer una oferta d’activitats amplia i enriquidora. També gestiona amb el centre els serveis d’acollida (matí i tarda, infantil i primària).

Mail de contacte: extraescolarsbaixeras@gmail.com

Nom de la Comissió: Comissió Verda

Activitat: La comissió Verda s’encarrega d’ajudar a crear a l’escola i als voltants una ambient on les plantes, els insectes i els ocells tinguin presència i puguin servir d’activitat tant d’aprenentatge com de millora de l’espai i l’entorn on desenvolupem la nostra vida quotidiana. Plantem i mantenim la vegetació tant en espais interiors com exteriors, observem el mon vegetal en relació directa amb altres éssers vius com ara els insectes o els ocells que aprofiten la vegetació, tant per trobar aliment com protecció.

Mail de contacte: verdafabaixeras@gmail.com 

Nom de la Comissió: Comissió Colònies

Activitat: La missió de la Comissió de Colònies és la de tirar endavant propostes de finançament organitzant diferents activitats com el calendari, festes, curses populars i qualsevol altra manera de fer que les Colònies puguin ser una activitat accessible per totes les famílies i els infants.

Mail de contacte: coloniesafabaixeras@gmail.com

Nom de la Comissió: Comissió Espais

Activitat.- La Comissió d’Espais mira d’acondicionar i millorar l’habitabilitat dels diferents espais, dins de les nostres capacitats. L’Aula Pilot (la de 6é), és un bon exemple de com millorar la llum i l’acústica de les aules, el mobiliari… Proposa accions i projectes

.

Nom de la Comissió: Comissió Gegants

Activitat.- La Comissió de Gegants vol mantenir viva la tradició i deixa ben guapes les figures (el Sol i la Lluna) per lluir en la festa de Gegants d’Escoles, organitzada per la Coordinadora Geganters de Barcelona. Fer el manteniment, nous vestuaris, complements o altres figures, ajuda a famílies i infants a ser protagonistes d’aquesta festa.

Nom de la Comissió: Comissió de Comunicació

Activitat: La Comissió de Comunicació mira de fer arribar les informacions de les activitats que organitzem des de l’AFA, així com altres informacions d’interès per les famílies.

Mail de contacte: comunicacioafabaixeras@gmail.com