Casal d’Estiu 2020

Bon dia famílies

CATALÁ/Castellano abajo

Us passem informació sobre el Casal d’Estiu del Parc de la Ciutadella, gestionat per AECV (Associació Esportiva Ciutat Vella):

Com bé sabeu, aquest any, degut a la situació en la que ens trobem, no és encara segur si es podran realitzar els casals d’estiu ni en quines condicions.

Però si que s’iniciarà el procés d’inscripcions a partir d’aquest dissabte 25 d’abril*, i de *sol·licituds de beques del dissabte 25 d’abril fins al 19 de maig*.

Com els estius anteriors el Casal del Parc de la Ciutadella tindrà el servei de recollida i tornada de les nenes i nens de l’Escola Baixeras a la porta de l’edifici de primària (per a aquelles famílies que així ho demanin).

Aquí sota teniu el tríptic informatiu del casal.

I podeu trobar més informació a www.aeciutatvella.cat o a https://vacances.barcelona.cat/ca/estiu-a-la-teva-mida

Si teniu dubtes ens podeu contactar a extraescolarsbaixeras@gmail.com

Una abraçada i esperem que esteu totes bé.

CASTELLANO/

Os pasamos información sobre el Casal de Vernamo del Parc de la Ciutadella, gestionado por AECV (Associació Esportiva Ciutat Vella):

Como sabéis, este año, debido a la situación en la que nos encontramos, no se sabe seguro si se podrán realizar los casales de verano ni en qué condiciones.

Pero sí que se iniciará el proceso de inscripción a partir de este sábado 25 de abril y de la solicitud de becas del sábado 25 de abril hasta el 19 de mayo.

Como en los veranos anteriores el Casal del Parc de la Ciutadella tendrá el servicio de recojida i vuelta de las niñas y niños de la Escola Baixeras en la puerta del edificio de primaria (para aquellas familias que así lo pidan)

Aquí abajo tenéis el tríptico informativo del casal.

Y podéis encontrar más información en : www.aeciutatvella.cat o a https://vacances.barcelona.cat/ca/estiu-a-la-teva-mida

Si tenéis dudas nos podéis escribir a extraescolarsbaixeras@gmail.com

Un abrazo y esperamos que estéis todos bien

Enllaç al document: https://drive.google.com/file/d/1vbf9YGEv37S024fTfqB1a-JNHAatSbNi/view?usp=sharing

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.