Nota Informativa Extraescolars

La Comissió d’Extraescolars i la Junta de l’AFA Baixeras informa:

CAT/(Castellano más abajo)

Atesa la circumstància de l’allargament de l’Estat d’Emergència Sanitària i les dificultats per planificar i assegurar el normal desenvolupament de les activitats extraescolars en aquest tercer trimestre, volem informar a les famílies usuàries d’aquest servei del següent:

Han quedat cancel·lades les activitats extraescolars a excepció de JUDO i ESCACS que es realitzaran on-line. Per tant, no es cobraran les quotes corresponents al tercer trimestre. Només es cobraran les quotes de JUDO I ESCACS a aquelles famílies que vulguin continuar amb l’activitat.

Els monitors/coordinadors, tant de JUDO com d’ESCACS, es posaran en contacte amb les famílies per confirmar l’assistència (virtual) dels nostres fills i filles a les sessions. Aquells que, per qualsevol motiu, no vulguin continuar l’activitat de manera virtual, ho podran informar als mateixos monitors i no hauran de pagar la quota corresponent al tercer trimestre.

Amb tot, els monitors de l’Associació Esportiva Ciutat Vella de IOGA i HIP HOP han preparat un canal de YouTube, de manera gratuïta i desinteressada, amb propostes d’activitats per què es facin a casa aquests dies de confinament, dirigida a totes les famílies de l’escola. Us la farem arribar als grups de cada classe.

Volem també agrair la col·laboració de tots els monitors i monitores per la seva disposició per facilitar al màxim el desenvolupament de les activitats, en els casos que ha sigut possible, en aquesta imprevista i difícil situació.

Per qualsevol consulta podeu contactar amb nosaltres al nostre correu: extraescolarsbaixeras@gmail.com 

CAST/

Atendiendo a la circunstancia del alargamiento del Estado de Alarma Sanitaria i las dificultades para planificar i asegurar el desarrollo normal de las actividades extraescolares en este tercer trimestre, queremos informar a las familias de lo siguiente:

Han quedado canceladas las actividades extraescolares a excepción de JUDO y AJEDREZ que se realizarán on-line. Por tanto, no se cobrarán las cuotas correspondientes al tercer trimestre. Únicamente se cobrarán las cuotas de JUDO y AJEDREZ a aquellas familias que quieran seguir con la actividad.

Los monitores/coordinadores, tanto de JUDO como de AJEDREZ, se pondrán en contacto con las familias para confirmar la asistencia (virtual) de nuestros hijos e hijas a las sesiones. Aquellos que, por cualquier motivo, no quieran continuar la actividad de manera virtual, lo podrán comunicar a los mismos monitores y no tendrán que pagar la cuota correspondiente al tercer trimestre.

Con todo, los monitores de la Associació Esportiva Ciutat Vella de YOGA y HIP HOP han preparado un canal de YouTube, de manera gratuita y desinteresada, con propuestas de actividad para que se hagan en estos días de confinamiento, dirigida a todas las familias de la escuela. Os la haremos llegar a los grupos de cada clase.

Queremos, también, agradecer la colaboración de los monitores y monitoras por su disposición para facilitar al máximo el desarrollo de las actividades, en los casos que ha sido posible, en estas imprevista y difícil situación.

Para cualquier consulta podéis contactar con nosotros en nuestro correo: extraescolarsbaixeras@gmail.com

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.