Nota de la Junta de l’AFA davant el tancament de l’Escolta

CATALÀ(Castellano, debajo)

Benvolgudes famílies, 

L’Ajuntament de Barcelona s’ha posat a disposició de l’AFA per a donar suport a les famílies per al que pugui ser necessari. Des de la conselleria de barri ens comuniquen que si tenim alguna necessitat específica, donada la situació que estem vivint, ens hi podem adreçar, més enllà de si les escoles són obertes o no. 

Així doncs, la junta de l’AFA ESCOLA BAIXERAS ens posem a la vostra disposició per fer de pont amb l’Ajuntament per al que calgui i fem extensiva aquesta nostra disposició a qualsevol família, sigui de l’escola o no, en risc de vulnerabilitat. Ens hem de fer costat.

CASTELLANO

Apreciadas familias,

El Ayuntamiento de Barcelona se ha puesto a disposición del AFA para dar apoyo a las familias para lo que pueda ser necesario. Desde la consejería de barrio nos comunican que si tenemos alguna necesidad específica, dada la situación que estamos viviendo, nos podemos dirigir a ellos, más allá de si las escuelas están abiertas o no.

Así, la Junta del AFA ESCOLA BAIXERAS nos ponemos a disposición para hacer de puente con el Ayuntamiento para lo que sea necesario y hacemos extensiva esta nuestra disposición a cualquier familia, sea o no de la escuela, en riesgo de vulnerabilidad. Tenemos que respaldarnos mútuamente.

Contacte via mail: ampabaixeras@gmail.com

AFA ESCOLA BAIXERAS

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.