Comissió extraescolars NOU CURS 16-17

Famílies Baixeras,

Comença el nou curs 2016-17!

Us presentem amb il.lusió la nova oferta d’activitats extraescolars.

Com a novetat, enguany us informem que les activitats esportives (Judo, dansa, hip hop, piscina i escacs) seran subvencionables.

Trobareu tota la informació sobre el procés de petició de subvenció i les activitats ofertades al blog de l’AFA i a la taula que hem habilitat al vestíbul de l’escola.

Us fem cinc cèntims de com serà el procés d’inscripció.

1-  PREINSCRIPCIÓ (13 al 16 de setembre)
Donat que la majoria de les activitats tenen places limitades, us proposem que, per tal d’assegurar una plaça, apunteu al vostre fill/a a la LLISTA corresponent a l’activitat que heu triat. Aquesta llista la trobareu a la tauló d’entrada de l’escola, al parvulari i a primària. Un cop el nombre d’alumnes de la llista s’hagi completat, no es podrà acceptar més preinscripcions i els alumnes interessats quedaran en llista d’espera.

2-OMPLIR FULL D’INSCRIPCIÓ (16 al 21 setembre)
Complimentar el FULL D’INSCRIPCIÓ que trobareu a la taula del vestíbul. Cal omplir totes les dades que us demanen. És un full per alumne/a, i aquest pot fer més d’una activitat. Feu una X a totes les activitats que voleu que el vostre fill/a realitzi durant tot el curs 2016-17. Les butlletes s’hauran de lliurar a la BÚSTIA DE L’AFA que trobareu al vestíbul del Parvulari i de Primària.

3-SOL.ICITUD DE SUBVENCIÓ (16 al 30 de setembre)
Podeu demanar subvenció per les activitats esportives (Judo, dansa, hip hop, piscina i escacs) abans del 30 de setembre i presentar-les a l’OAC. Trobareu els FORMULARIS i tota la informació a la taula del vestíbul.

4-PAGAMENT (16 setembre al 14 d’octubre)
Caldrà que feu el pagament de l’import del primer trimestre abans de divendres 14/10.

Esperem que gaudiu molt d’aquestes activitats.

PD:  Es busquen voluntàries i voluntaris. Us animeu a col.laborar amb la comissió? tenim molta feina! 

Moltes gràcies i bona reéntree!

Comissió extraescolars

 

Leave a Comment