El GÒtic fa FESTA!!

flyer-05 flyer-06

 

El barri gòtic estrena celebració popular amb el lema ‘El Gòtic fa festa’.

El Barri Gòtic de Barcelona celebrarà una festa que vol ser la llavor de una propera festa major el proper 12 de març amb un seguit d’activitats que s’iniciaran a les 11.00 del matí amb jocs i concerts infantils, ja de nit, amb concerts protagonitzats per grups del barri. Entremig hi haurà un dinar popular, una rua i un bingo amb premis donats pels comerços del barri. Els escenaris principals dels actes seran les places de la Mercè i Carrer Milans.

La iniciativa de dotar el cor de Ciutat Vella d’una festa parteix d’un grup de veïns i veïnes integrats en diversos col·lectius: l’Assemblea de Joves del Gòtic,el 15M del barri, i alguns bars i establiments comercials.

El propòsit inicial és fer una celebració de petit format que planti la llavor per arribar en anys vinents a tenir una festa equiparable a la dels altres barris de Barcelona.

La idea fundacional d’aquesta festa major se centra a millorar la convivència de les persones i vol, especialment, reteixir relacions entre veïnes i veïns, reteixir espais físics a vegades deixats o degradats, reteixir vivències, reteixir la identitat col·lectiva i reteixir l’enllaç entre l’espai públic i el privat. ‘Reteixim el barri’ serà, en definitiva, uns dels lemes d’aquesta festa major.

Vinga doncs, ens veiem aquest dissabte!!!

Leave a Comment