COMENÇA EL PROCÉS PARTICIPATIU PER DEFINIR USOS DEL SOLAR.

Hola famílies!
Voleu que els nens i nenes de l’Escola Àngel Baixeras disposin d’un pati més gran i espaiper jugar al barri? Doncs ha arribat el moment!
Des de la Comissió Groga de l’AFA (Associació de Famílies de l’Escola) de l’escola Àngel Baixeras , i després de quatre anys de mobilitzacions ( pintada de la tanca o el gran mural de cares que tenim al solar, etc) hem aconseguit que l’Ajuntament organitzi un procés participatiu obert a tothom per a decidir els usos de solar que hi ha al costat de l’escola a tocar de la muralla!
Aquest procés servirà perquè es decideixin els usos, morfologia, materials, mobiliari urbà, mobilitat etc de l’espai.
La revindicació per part de tota la comunitat educativa de l’escola és que es pugui utilitzar de doble us de pati escola  i espai per als nens i nenes de 6 a 12.
El procés és obert a a​​ltres entitats i veïns del barri així que necessitem la participació de tots vosaltres per aconseguir-ho!!! (no cal inscripció prèvia)
L’ajuntament ha plantejat tres sessions obertes on conjuntament detectarem les necessitats que pot resoldre aquest espai i treballarem com volem que sigui.  En dos dels tres tallers tindrem la oportunitat de treballar amb l’arquitecte que posteriorment farà el projecte!! Els resultats d’aquestes sessions seran la base per dur a terme el projecte arquitectònic definitiu.
En tots els tallers els nens i nenes a partir de 6 anys també hi son benvinguts, ja que es vol  que també participin de la definició de l’espai públic.
Pel que fa a infants matriculats a l’escola hi haurà servei de monitoratge per als nens i nenes de 3 a 6 anys, i fins a 12 anys si decideixen no participar-hi.
A continuació teniu el calendari de les activitats:
1r TALLER
Dimecres 9 de desembre, 17.15 h
A l’escola Àngel Baixeras C. Salvador Aulet, 1
2n TALLER
Dimecres 16 de desembre de 2015, 17.15 h
Al Pati Llimona C. Regomir, 3
3r TALLER
Dimecres 13 de gener de 2016, 17.15 h
Al Pati Llimona C. Regomir, 3
Cada taller durarà 2 hores i al final del procés es farà arribar a totes les persones participants un document de conclusions.
Així que ja sabeu, reserveu data pel primer taller del dimecres 9 i veniu a dir la vostra!!
Us esperem!!

Leave a Comment