Reunió preparatòria per al Dia de la Mobilitat a la Via Laietana

2016-02-06_2057

EI FAMÍLIES…!!!

Teniu ganes de participar en un bon xarau?  Us imagineu la Via Laietana per a disfrutar-la sense cotxes i sense bus turístics? Quina mena de festa us agradaria muntar?

El dia 17 d’octubre, en motiu del DIA DE LA MOBILITAT, es farà una gran festa a Via Laietana que restarà tot el dia tallada als vehicles, en excepció d’un carril bus delimitat.  Hi participaran diverses entitats del barri, amb festes, dinar de carmanyola, ballaruga, etc.  L’AMPA de l’escola hi hem estat convidats i volem que tots en formem part…!!!

Necessitem la vostra col.laboració per organitzar i pensar què podem i volem fer aquell dia…!!!  Ja tenim algunes idees en marxa, encara però acabarem de concretar en la reunió que farem demà dimecres 7 d’ocubre a les 17 h a l’edifici de primària.

Més info sobre la Setmana de la Mobilitat a la web de l’Ajuntament.

US ESPEREM…!!!

Leave a Comment