TANCADA A L’ESCOLA, PER UN ENSENYAMENT PÚBLIC I DE QUALITAT

Com sabeu, dimarts passat, el dia 14, l’escola Àngel Baixeras va participar en el tancament convocat pels centres públics d’ensenyament. A la tancada de l’escola estàvem també algunes mares, amb la gran majoria del claustre, perquè som molt conscients de que formem part de la comunitat educativa. Perquè sabem que els retalls proposats als serveis públics els patiran les nostres criatures. Perquè la lluita per defensar els drets a una educació pública, amb criteris de qualitat i d’equitat, és també la nostra lluita.

Com veureu a les fotos, no va ser un moment per patir!! Vam fer pancartes, vam sopar, vam discutir sobre estratègies, vam connectar-nos amb altres centres educatius…i va haver que se’n va anar a veure el futbol a la classe d’anglès, jeje. A veure si ens veiem a la propera mobilització!!!

Ah!! Això coincideix amb la proposta que hi ha de tancar el servei de pediatria del Equip d’Atenció Primària del Gòtic, l’annex del carrer Rull, on anem moltes famílies del barri. Potser és moment d’enfortir encara més les relacions d’empatia i de complicitat entre les persones que treballen als serveis públics i les que en fem ús.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.